Preview ADHD Focus club
Nirma aankondiging focus club

Het is eindelijk in de maak: de ADHD Focus club. Al ruim een jaar loop ik met het idee om iets te creëren om mensen samen te laten komen om samen aan het werk te gaan en om mensen te laten ervaren dat ze wél kunnen concentreren. Want die opmerking krijg ik vaak van studenten en of volwassenen die ik coach: “Nee, ik kan niet concentreren.” of “Ik kan mij alleen focussen als ik een hyperfocus heb”.  

Nu is het dan de tijd om daar in een programma iets aan te doen. Met de ADHD Focus club. Een programma van 2 maanden. Elke week zal ik via een  Zoom-meeting een coachsessie houden en is er ruimte voor iedereen om weekdoelen en ervaringen te delen. Met die weekdoelen (wat wil je af hebben deze week?) ga je meteen ook aan de slag.

Daarnaast ben ik druk bezig met een online cursus over alles wat met focus te maken heeft. Om zo te leren welke manieren om te focussen het beste bij je past! Deze volg je individueel, in je eigen tempo. 

Want iedereen heeft zijn eigen manieren om het beste te concentreren, om te starten met een activiteit en om een productieve dagen te creëren. In deze ADHD Focus club leer jij jouw manieren vinden! 

Vind je het tof om naast individueel aan de slag te gaan, een groep likeminded mensen om je heen te verzamelen waarmee je kunt sparren, samenwerken, connecten en een groep die als accountability partner gaat dienen? Dan is dit programma iets voor jou! 

Wil je als eerste op de hoogte worden gehouden en een plekje kunnen bemachtigen? Meld je dan hieronder snel aan voor de wachtlijst/geïnteresseerden-lijst. We starten namelijk al vrij snel!

Nirma geconcentreerd aan het werk

Herken jij dit?

  • Je wilt meer rust in je hoofd. Op dit moment blijf je hangen in het nadenken over het “hoe dan?” en je voelt je vaak chaotisch.
  • Je vindt het lastig om te plannen of overzicht te bewaren. Je wilt veel tegelijkertijd en begint daarom ook met veel dingen, waardoor het vaker niet goed gaat (het mislukkings-gevoel).
  • Je hebt al veel methodes geprobeerd om makkelijker in de flow te komen of beter te worden in timemanagement, alleen dit heeft nog niet goed gewerkt.
  • Je reflecteert al veel op je zelf, dus je weet wat er moet veranderen. Alleen het lukt (nog) niet echt om dit voor elkaar te krijgen. Jouw grote vraag is: Hoe doe ik dit?

Wat kan je verwachten?

  • Een focus-programma van twee maanden: een online cursus en wekelijkse live sessies.
  • Een goede combinatie van individueel leren, in een groep herkenning en inspiratie vinden en persoonlijke begeleiding.
  • Wekelijkse live focus-sessies. Per week wordt er een thema behandeld, is er ruimte om eigen ervaringen delen en gaan we meteen aan de slag met jouw weekdoelen! Kan/wil je niet aanwezig zijn, kan je deze in je eigen tijd terug kijken.
  • Persoonlijke coach-podcast: Speciaal voor jou maak ik een persoonlijke coachpodcast. Je stuurt een mailtje met de reden waarom je meedoet en wat je graag zou willen leren en dan neem ik een persoonlijke audiobericht (+/- 10-15 minuten) voor jou op.  

LATEN WE CONTACT HEBBEN!