Jonathan Bouter

Zondag 22 mei - 10.00 uur

Wat een heerlijke start op zondag met Jonathan Bouter. Met zijn hele fijne energie gaat hij een talk houden over Je bent niet je label, maar je hebt een label. 

Het grootste gedeelte van mijn jeugd slikte ik medicatie vanwege mijn ADHD.
Net na mijn 20e ging ik het leger in en vlak daarvoor was ik gestopt met deze medicatie. Het vele sporten, de structuur, discipline en regelmaat waren goed voor mij. Tevens leerde ik daar ook mentaal omgaan met mijn ADHD en verantwoordelijkheid nemen voor mijn gedrag.

Maar na een leven van aanpassen ‘zit stil en gedraag je eens’ wist ik nog niet goed wie ik écht was, los van mijn label of gedrag. Hier was nog een zoektocht van enkele jaren en wat foute keuzes voor nodig.

Nu jaren later kan ik zeggen dat ik gelukkig ben met wie ik ben, ik heb een manier gevonden om met mijn ADHD om te gaan en ik draag geen maskers meer.

Dit is wie ik ben en zelfs met mijn ADHD ben ik super gelukkig met wie ik ben en met wat ik nu doe als ondernemer. Ik kan mijzelf zijn!

Meld je nu gratis aan voor het hele weekend

Wil je Jonathan en de 11 andere sprekers zien tijdens het ADHD webinar weekend op zaterdag en zondag? 
Meld je dan nu gratis aan. In je mail ontvang je verdere informatie, zoals de linkjes naar de live stream. 

 

Terugkijken

Kan je er niet bij zijn op 21 & 22 mei? Of wil je niet een hele dag achter je scherm zitten? Snap ik helemaal. Wil je het hele ADHD webinar weekend rustig nog een keer terug kijken of wil je alle sprekers al luisterend terug horen? Een webinar weekend met 12 uur aan talks over verschillende thema’s rondom ADHD. Door professionals die heel graag diens expertise aan jou willen vertellen. 12 uur lang aan inspiratie, kennis en herkenning!

Onbeperkt toegang, inclusief audio, voor slechts 32 euro.

Terugkijken webinarweekend