Michelle Storimans

Zaterdag 21 mei - 13.00 uur

Ga op ontdekkingstocht tijdens dit webinar! Op zoek naar je gevoel. Klinkt misschien vaag of spannend, maar zou jij het ook niet heel fijn vinden als je hoofd wat positiever word en dat je kan focussen op wat je wil? Het is stiekem zo belangrijk om uit je hoofd te gaan. Ervaren wat je voelt, zodat je weer verder kunt. Blokkades oplossen, om meer positieve energie kan ervaren. 
 
Michelle heeft haar eigen methode ontwikkelt zodat jij uit je hoofd kan gaan. Juist omdat zij zelf ADHD heeft zorgt zij er voor dat jij je begrepen voelt. Om op deze manier sterker te voelen en te weten waar jij goed in bent.

“Met mijn inlevingsvermogen, creativiteit en sportiviteit ben ik ervaringsdeskundige o.g.v. ADHD en HSP. Ook is bij mij de diagnose ADHD vastgesteld en ben ik een hoog sensitief persoon (HSP). Als geen ander weet ik hoe het is om te leven met kenmerken van ADHD, ADD en HSP. In mijn leven is ook niet altijd alles vanzelf gegaan. 

Ik heb een persoonlijk traject gevolgd en heb geleerd om evenwichtig om te gaan met ADHD, ADD en HSP. Hierdoor heb ik mijn persoonlijke krachten versterkt en zie ik de positieve kanten. Door zelfonderzoek, zelfacceptatie, mindfulness, meditatie, healing, gezonde voeding, tekenen en schilderen, muziek luisteren en veel sporten ervaar ik meer rust in mijn hoofd en in mijn lijf.

Na mijn opleiding Propedeuse Toegepaste Psychologie en HBO studie vaktherapie aan de HAN in Nijmegen heb ik jarenlang gewerkt voor jeugdzorg. Sinds 2015 heb ik de eer om bijzondere mensen te mogen ontmoeten in mijn praktijk en via online. 

Ik ben begonnen met Storimans Therapie, praktijk voor beeldende therapie en coaching, omdat ik graag mijn persoonlijke ervaringen op het gebied van ADHD, ADD en HSP deel met deelgenoten. Mijn visie is dat jij, je kind(eren) of iemand uit je omgeving meer is dan een ‘label’! Mensen met ADHD, ADD en HSP hebben ook positieve kenmerken. Ze zijn empatisch, creatief, kunnen snel schakelen en zijn vernieuwend. 

 

Het is mijn passie om mensen met kenmerken ADHD, ADD en HSP weer inzicht te geven in hun persoonlijke krachten en mogelijkheden en ze verder te helpen op hun levenspad.”

Wil je een keertje met mij persoonijk kennismaken? Voel je dan vrij om gratis telefonisch contact met mij op te nemen. Dan luister ik graag vrijblijvend naar jouw verhaal.

Meld je nu gratis aan voor het hele weekend

Wil je Michelle en de 11 andere sprekers zien tijdens het ADHD webinar weekend op zaterdag en zondag? 
Meld je dan nu gratis aan. In je mail ontvang je verdere informatie, zoals de linkjes naar de live stream. 

 

Terugkijken

Kan je er niet bij zijn op 21 & 22 mei? Of wil je niet een hele dag achter je scherm zitten? Snap ik helemaal. Wil je het hele ADHD webinar weekend rustig nog een keer terug kijken of wil je alle sprekers al luisterend terug horen? Een webinar weekend met 12 uur aan talks over verschillende thema’s rondom ADHD. Door professionals die heel graag diens expertise aan jou willen vertellen. 12 uur lang aan inspiratie, kennis en herkenning!

Onbeperkt toegang, inclusief audio, voor slechts 32 euro.

Terugkijken webinarweekend