Rob Pereira

Zaterdag 21 mei - 12.00 uur

Rob Pereira is een speciale spreker voor ADHD Dingen, aangezien hij de eerste spreker was tijdens de eerste aflevering. Zijn aflevering over ‘Wat is ADHD?’ en de afleveringen over ‘medicijnen’ zijn zeer populair. Na aanleiding van de afleveringen over medicijnen kreeg ik vaak de vraag: “Komt er ook een aflevering over supplementen en alternatieve geneesmiddelen?” Of “Weet jij iets over de werking van LT03?”. Deze en andere vragen over alternatieve geneesmiddelen en/of supplementen worden in een interview besproken! 

Rob Pereira is kinderarts sociale pediatrie, werkte ruim 30 jaar in een groot opleidingsziekenhuis (Maasstad-, voorheen in Zuider- en Claraziekenhuis) en in de GGZ en later nog 7 jaar in de verslavingszorg op de dubbele diagnosepoli. Sinds zijn pensionering in 2012 werkte hij in een particuliere praktijk (Medisch Centrum Kinderplein in Rotterdam) als kinderarts en als behandelaar voor volwassenen samen met een team van psychologen en een psychiater. Hij was mede oprichter en lange tijd voorzitter van het Nederlandse ADHD kinderartsennetwerk van behandelaren dat later fuseerde met het netwerk voor behandelaren van volwassenen. 

Hij is voorzitter van Impuls en Woortblind, organisatie van mensen met ADHD en dyslexie/dyscalculie. Verder participeert hij in de Brain-studie waarin gezocht wordt naar biomarkers voor het positieve effect van het RED dieet op kinderen met ADHD klachten (www.brain-studie.nl). Ook lopen er een aantal kleinere onderzoeken naar medicatie bij ADHD (over hoge dosis methylfenidaat en invloed van methylfenidaat op het microbioom en over dexamfetamine in het verkeer)

Rob Pereira spreker

Meld je nu gratis aan voor het hele weekend

Wil je Michelle en de 11 andere sprekers zien tijdens het ADHD webinar weekend op zaterdag en zondag? 
Meld je dan nu gratis aan. In je mail ontvang je verdere informatie, zoals de linkjes naar de live stream. 

 

Terugkijken

Kan je er niet bij zijn op 21 & 22 mei? Of wil je niet een hele dag achter je scherm zitten? Snap ik helemaal. Wil je het hele ADHD webinar weekend rustig nog een keer terug kijken of wil je alle sprekers al luisterend terug horen? Een webinar weekend met 12 uur aan talks over verschillende thema’s rondom ADHD. Door professionals die heel graag diens expertise aan jou willen vertellen. 12 uur lang aan inspiratie, kennis en herkenning!

Onbeperkt toegang, inclusief audio, voor slechts 32 euro.

 

 

Terugkijken webinarweekend