Eveline Roux

Van mij geen advies in de trant van ‘dan ga je toch gewoon vijf minuten eerder de deur uit’. Want als dat zou werken, dan had je dat wel gedaan. Ik geef je sowieso geen advies. Ik nodig je uit om zelf tot een oplossing te komen die voor jou werkt. Alleen dan kun jij jouw ADHD in je eigen voordeel gebruiken.

Wat ik doe op het gebied van ADHD
Empowering en support:
~ coaching en training voor vrouwen met ADHD en vrouwen die zich erin herkennen
~ ik ben oprichter en beheerder van de besloten facebookgroep voor vrouwen (4.500 leden ‘and still counting’)

Bewustwording:
~ mijn ADHD-test voor vrouwen is ruim 21.000 keer ingevuld
~ ik ben initiatiefnemer van de Wereld ADHD bij Vrouwen Dag (jaarlijks op 14 oktober)
~ ik geef interviews over ADHD bij vrouwen, zoals o.a. in Libelle, Women’s Health, De Standaard, de podcast Leven Met ADHD van Patrick Kicken en natuurlijk in de ADHD Dingen podcast.

Over mij
Op mijn 36e kreeg ik de diagnose ADHD. Het was alsof ik mijn eigen handleiding had gevonden. Behalve ervaringsdeskundige ben ik gediplomeerd ADHD-coach en moeder in een druk gezin met een man, drie kinderen en twee hondjes. Juist omdat ik weet hoe het voelt om altijd chaos in je hoofd (en huis!) te hebben, begrijp ik je als geen ander.

Eveline Roux ADHD bij Vrouwen

Meld je nu gratis aan voor het hele weekend

Wil je Eveline en de 11 andere sprekers zien tijdens het ADHD webinar weekend op zaterdag en zondag? 
Meld je dan nu gratis aan. In je mail ontvang je verdere informatie, zoals de linkjes naar de live stream. 

 

Terugkijken

Kan je er niet bij zijn op 21 & 22 mei? Of wil je niet een hele dag achter je scherm zitten? Snap ik helemaal. Wil je het hele ADHD webinar weekend rustig nog een keer terug kijken of wil je alle sprekers al luisterend terug horen? Een webinar weekend met 12 uur aan talks over verschillende thema’s rondom ADHD. Door professionals die heel graag diens expertise aan jou willen vertellen. 12 uur lang aan inspiratie, kennis en herkenning!

Onbeperkt toegang, inclusief audio, voor slechts 32 euro.

Terugkijken webinarweekend