Astrid van Meijeren

Zondag 22 mei - 15.00 uur

Astrid neemt je mee in haar visie en ervaringen in het ballen hooghouden van kinderwens tot aan opvoeding, maar ook een stukje mindset en lak hebben aan de moedermaffia, want zoals gezegd: uitdagend is het zeker!

Mijn naam is Astrid van Meijeren en ik ben een ervaren AD(H)Dér. Ik had mijn diagnose als meisje dankzij het typische jongetjes syndroom al jong te pakken. Inmiddels ben ik een succesvolle volwassene met zowel een loondienstbaan als een eigen bedrijf, wat niemand op de basisschool ooit had durven dromen. Tegelijkertijd is ook niemand verbaasd, grappig hoe dat werkt hè! 

 

Ik heb al die ups-and-downs in goede- en slechte tijden in mijn online programma’s verwerkt via www.astridvanmeijeren.nl en deel mijn chaotische leven op het instagramaccount @vrouwenadhd. Inmiddels sta ik letterlijk midden tussen het speelgoed en de stront tijdens de zindelijkheidstraining voor de grootste uitdaging van mijn leven: het moederschap. Als moeder van 3 dochters van zowel een eenling (7) als een eeneiige tweeling (4) is het nooit saai bij ons, zeg maar gerust het is een gezellige chaotische bende. En ja, ik vermoed hier en daar wel een vleugje AD(H)D…   

 

Van kinderwens tot de dag van vandaag: wat heb ik vaak getwijfeld! Nooit aan de liefde die ik heb te geven, maar wel aan kan ik dit wel, hoe ga ik dat doen dat zwanger zijn zonder medicatie, hoe breng ik structuur aan hoe ga ik op tijd op school komen terwijl ik zelf nooit op tijd ben…

Meld je nu gratis aan voor het hele weekend

Wil je Astrid en de 11 andere sprekers zien tijdens het ADHD webinar weekend op zaterdag en zondag? 
Meld je dan nu gratis aan. In je mail ontvang je verdere informatie, zoals de linkjes naar de live stream. 

 

Terugkijken

Kan je er niet bij zijn op 21 & 22 mei? Of wil je niet een hele dag achter je scherm zitten? Snap ik helemaal. Wil je het hele ADHD webinar weekend rustig nog een keer terug kijken of wil je alle sprekers al luisterend terug horen? Een webinar weekend met 12 uur aan talks over verschillende thema’s rondom ADHD. Door professionals die heel graag diens expertise aan jou willen vertellen. 12 uur lang aan inspiratie, kennis en herkenning!

Onbeperkt toegang, inclusief audio, voor slechts 32 euro.

Terugkijken webinarweekend