Bas den Blaauwen

Zaterdag 21 mei - 14.00 uur. Regie nemen over je brein.

Tijdens dit webinar

Als een vlieger een stokje mist dan gaat hij flapperen. Je hebt dan geen regie meer over de vlieger en hij gaat alle kanten op, het is dan keihard werken om je vlieger dan relaxed te laten vliegen. In ons brein werkt het net zo. Als de balans niet lekker loopt in je brein ben je algauw de regie kwijt. En dan is het keihard werken en ga je alle kanten op.
 
Ik ga het in mijn webinar dan ook hebben over hoe dit werkt van binnen en hoe jij al vrij snel meer rust in je hoofd kan krijgen. 
We doen dit aan de hand van het ‘vliegermodel’ én een oefening waar jij direct al mee kan starten om de regie over jouw brein weer op te trainen.
 
Je leert:
-Welke talen je brein allemaal spreekt
-Hoe een patroon ontstaat in je brein
-Hoe ontspanning werkt en waarom niks doen niet persé ontspant
-Hoe je de regie over je brein terug krijgt
-Een oefening om dit alles zelf te ervaren en toe te leren passen, zodat je het zelf ook kan.
 
 

Over Bas den Blaauwen

Op 24 jarige leeftijd heb ik de diagnose ADHD gekregen. Na een slopende carrière als manager (met druk hoofd) viel ik bijna om en heb ik mezelf via een coachsessie in de wereld van ADHD gestort. (En diep ook:))
 
Inmiddels ben heel wat jaren zelfontplooiing verder, doe ik onderzoek, maak ik podcasts, heb ik al jaren een drukke ADHD-coachpraktijk en geef ik trainingen over ADHD en NLP. En ik ben nog lang niet klaar. Je zou mij kunnen kennen van de podcast ‘Hersenbrekers’, ADHD-Masters of als ADHD coach/trainer.
 
Ik vind het belangrijk dat mensen met ADHD als individu worden behandeld, niet volgens een boekje dus. Dat doen we veel teveel. Mijn voorkeur gaat uit naar empirisch leren en koppel dat dan aan theorie, zodat je echt snapt wat er gebeurd en je kan ontdekken wat voor jou werkt. 
 
Ik geloof dat ADHD-gedrag aanpassingen zijn op situaties waar je niet helemaal jezelf kon zijn (in een notendop natuurlijk). En omdat het brein graag dezelfde (gedachte) patronen volgt, we die aanpassingen blijven doen waar het niet meer werkt. We denken dan achteraf ‘waarom doe ik dan nou steeds?’  Ik zie ADHD dan ook niet als een stoornis, maar als een signaal dat er meer naar jouw behoeften en interesses geleefd mag gaan worden. Dit kun je leren.
De transitie van iemand die naar verwachtingen leeft naar iemand die zelf goed doorheeft wat diegene wil, voelt en kan is voor mij een van de mooiste dingen om te zien. Door meer naar jezelf te leven raakt je brein minder in conflict met zichzelf en zal je meer rust ervaren en minder ADHD-symptomen. 
 
Ik hou van een nuchtere aanpak met humor, die werkbaar en toepasbaar is voor iedereen. Ik hoop jou bij het webinar van ADHD Dingen weer een stap verder te helpen in jouw ontwikkeling!

Meld je nu gratis aan voor het weekend

Wil je Bas en de 11 andere sprekers zien tijdens het ADHD webinar weekend op zaterdag en zondag? 
Meld je dan nu gratis aan. In je mail ontvang je verdere informatie, zoals de linkjes naar de live stream. 

 

Terugkijken

Kan je er niet bij zijn op 21 & 22 mei? Of wil je niet een hele dag achter je scherm zitten? Snap ik helemaal. Wil je het hele ADHD webinar weekend rustig nog een keer terug kijken of wil je alle sprekers al luisterend terug horen? Een webinar weekend met 12 uur aan talks over verschillende thema’s rondom ADHD. Door professionals die heel graag diens expertise aan jou willen vertellen. 12 uur lang aan inspiratie, kennis en herkenning!

Onbeperkt toegang, inclusief audio, voor slechts 32 euro.

Terugkijken webinarweekend