Van wereldreiziger naar ADD coach

Zet twee AD(H)D’ers bij elkaar en je krijgt hele leuke gesprekken. In 2 afleveringen wordt Jasper Buitenhuis geïnterviewd. Hij is net gestart als ADD coach. De reis er naar toe is een inspirerend verhaal. Het eerste gesprek heb ik vorig jaar al gehad. Het leek ons leuk om een ‘jaar later gesprek’ te hebben, wat je in een andere aflevering gaat horen.

Van wereldreiziger naar ADD-coach

Jasper Buitenhuis, gediagnostiseerd met ADD, heeft jarenlang geworsteld met zijn eigen leven. Onzekerheid maakte dat hij verkeerde keuzes maakte, met gevolg dat hij ongelukkig was en diverse studies voortijdig heeft afgebroken. Na zijn besluit om op wereldreis te gaan, veranderde zijn (kijk op het) leven. Drie maanden reizen werden drie jaren en Jasper ging zich verdiepen in ADD en coaching. De reis leerde hem dat hij mensen met AD(H)D en uitstelgedrag wilde helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Juist doordat hij ervaringsdeskundige is.

In het eerste gesprek hebben wij het over de positieve kant van ADHD,  al reizende je problemen oplossen en zelfbeeld.

Jasper Buitenhuis

ADHD Verhalen

ADHD Verhalen is een initiatief naast de podcast ADHD Dingen, waarbij het verhaal van een ADHD’er centraal staat. Iedereen heeft zo zijn eigen dingen; gaat anders om met zijn of haar ADHD. Kortom, iedereen heeft zijn eigen verhaal en naar dat verhaal ben ik benieuwd naar. In deze reeks interview ik mede ADHD’ers en zal ik mijn verhaal delen. Iets wat in de podcast minder goed kwijt kan.  ADHD Verhalen is laagdrempelig en persoonlijker. Te beluisteren via Youtube en Soundcloud.

Jasper zijn verhaal is de eerste in de reeks! Er komen steeds meer verhalen online. Net zoals het ‘Een jaar later’-gesprek met Jasper.

Luister nu

Extra

Website van Jasper Buitenhuis

Geef een reactie