WANNEER EEN ADHD’ER VASTLOOPT

Wat gebeurt er wanneer een ADHD’er vastloopt? Blokkades, even niet uit komen wat je moet doen en negatief denken. Ondertussen wel zien wat er goed gaat, maar wel heel erg afvragen hoe de situatie verbeterd kan worden? Misschien dat je daardoor nog meer vastloopt? Accepteren hoe de situatie is? Maar ik wil zo veel!

In de zomer van 2020, na de versoepelingen van de eerste lockdown, liep ik een beetje vast. Ik wilde heel veel dingen met de podcast en moest weer terug naar een baan die mij veel energie kostte. Tijdens de eerste lockdown kon ik precies doen waar ik zin en energie voor had. Dit zorgde er voor dat ik veel meer creativiteit had, kreeg weer zin om mij te ontwikkelen door cursussen en kennis op te doen. Dit alles vond ik zo prettig. Een grote omschakeling was het voor mij ook dat ik weer van alles moest en minder energie had. Het was voor mij zoeken hoe ik de podcast zou organiseren na alle veranderingen. Eind die zomer zou ik ook weer gaan verhuizen. Dat speelde ook nog op de achtergrond. Gelukkig heb ik nu mijn draai gevonden om werk te combineren met de podcast. Ondertussen heb ik ook een werkplek die beter bij mij past.

Deze aflevering geeft een inzage hoe het kan zijn als een ADHD’er vastloopt. Zo gaat het natuurlijk niet bij iedereen, maar wellicht geeft het meer duidelijkheid.

Luister hier

Geef een reactie