Nirma Haggenburg

Zaterdag 21 mei - 10.00 uur

Nirma start het ADHD webinar weekend met een talk over het starten van activiteiten. Want waarom is het zó moeilijk om te beginnen? Het van je bank af komen om dat ene klusje te doen? Of dat je toch wel jezelf hebt gesleept om achter je laptop te zitten, maar dan… Je krijgt niks uit handen. En dan komen de negatieve gedachten. De tweestrijd tussen wel en niet doen. Dat kost zó veel energie. Zaterdagochtend starten we dus met het starten van nieuwe patronen! Na fijn dansje komen in 40 minuten allemaal verschillende manieren langs om te kunnen starten met activiteiten. Het doel is dat jij een paar er uit kan pikken die goed voor jou werken. 

Maar Nirma, je bent toch de organisator van dit weekend? Ja, dat klopt. Met heel veel plezier organiseer ik dit weekend. Organiseren zit in mijn bloed. Ik kan het niet laten. Wat ik ook niet kan laten is om trainingen en workshops te geven. In alles zie ik bijna wel een training of ik zie overal kansen. Ja, je bent ADHD’er of niet.

Gelukkig heb ik een baan in het onderwijs als o.a. coach, waar ik ook jongeren en (jong)volwassenen mag trainen op het gebied van motivatie, plannen en overzicht creëren. Ik heb mij gespecialiseerd in coaching/training op motivatie & leren concentreren. Veel van die studenten hebben ADHD. Het mooiste is wanneer studenten gedemotiveerd, hangerig en negatief binnenkomen en dat door gesprekken en tools het licht opeens aangaat bij ze. Je ziet de energie weer terug komen en dat ze het gevoel krijgen: maar hé, dit kan ik wel! En dat ze het dan ook doen. Dat ze leren hoe hoe hun brein werkt en hoe je daarop kan inspelen. Stapje voor stapje bouwt het zelfvertrouwen op en dat met mooie resultaten. 

Dat is zo’n mooi proces, dat ik nu ook ben gestart als coach voor (jong)volwassenen met ADHD. Naast coaching, het organiseren van dit evenement, start ik in juni met een ADHD Focus Club. Waar jij in een groep én individueel kan leren om te concentreren, overzicht gaat creëren en gaat ervaren wat jij kan doen om met een rustiger hoofd aan de slag te gaan. Wil jij dat ook? Kik dan op de informatieknop hieronder!

Meld je nu gratis aan voor het hele weekend

Wil je Cora en de 11 andere sprekers zien tijdens het ADHD webinar weekend op zaterdag en zondag? 
Meld je dan nu gratis aan. In je mail ontvang je verdere informatie, zoals de linkjes naar de live stream. 

 

Terugkijken

Kan je er niet bij zijn op 21 & 22 mei? Of wil je niet een hele dag achter je scherm zitten? Snap ik helemaal. Wil je het hele ADHD webinar weekend rustig nog een keer terug kijken of wil je alle sprekers al luisterend terug horen? Een webinar weekend met 12 uur aan talks over verschillende thema’s rondom ADHD. Door professionals die heel graag diens expertise aan jou willen vertellen. 12 uur lang aan inspiratie, kennis en herkenning!

Onbeperkt toegang, inclusief audio, voor slechts 32 euro.

 

 

Terugkijken webinarweekend