ADHD Coaching

ADHD Coaching
Zet de stap naar meer rust
in je hoofd en 
ontdek wat voor jou goed werkt!


Hulp na de diagnose ADHD

Herken jij dit?

 • Je wilt meer rust in je hoofd. Op dit moment blijf je hangen in het nadenken over het “hoe dan?” en je voelt je vaak chaotisch.
 • Je maakt dingen of gedachten heel groot en het is lastig om daar mee te stoppen.
 • Je bent zo moe van alles wat je van jezelf (en van je omgeving) moet. Je zou graag meer ruimte willen hebben voor de dingen die je wilt. Alleen hoe de vraag: Hoe pak je dat aan en kan/mag dat dan ook?
 • Je vindt het lastig om te plannen of overzicht te bewaren. Je wilt veel tegelijkertijd en begint daarom ook met veel dingen, waardoor het vaker niet goed gaat (het mislukkings-gevoel).
 • Je reflecteert al veel op je zelf, dus je weet wat er moet veranderen. Alleen het lukt (nog) niet echt om dit voor elkaar te krijgen. Jouw grote vraag is: Hoe doe ik dit?

Zijn er meerdere punten die jij uit deze lijst herkent? Wil jij hiermee aan de slag?
Dan ben jij bij mij op het goede adres.

Je bent niet de enige...

Begin 2020 heb ik de diagnose ADHD gekregen toen ik 28 jaar was. Wat een openbaring was dat. Al die jaren struggelen tijdens mijn studententijd, mijn gekke angsten en mijn blokkades waren te verklaren. Eindelijk had ik de woorden voor de dingen die in mijn hoofd gebeurde. Op die manier kreeg ik beter contact met mijn vrienden en familie en ik kon meer accepteren wat ik nodig had. 

Na de diagnose ben ik bij een aantal psychologen geweest. Wat ik lastig vond met al die psycholoog-trajecten is dat het maximaal 12 keer is. Je hebt net een band opgebouwd met iemand en dan ben je al weer klaar. Ik miste heel erg dat je voor een langere tijd, ook al is het maar eens in de zo veel tijd, met iemand kan praten. Ik merkte ook dat ik elke keer als zo’n traject over was, dat ik op een geven moment weer in een dip viel. Ik had het nodig om af en toe mijn hoofd leeg te maken bij iemand die mijn hoofd ook snapte. Weliswaar iemand buiten mijn familie en/of vriendenkring. 

Ondertussen heb ik veel geleerd over ADHD en wat ik op dagelijks niveau kan doen om balans te houden. Mijn hoofd is aanzienlijk rustiger en positiever geworden. Aangezien ik al een tijd coach, focus ik mij nu op mensen met ADHD. Eerder heb ik in mijn eigen koffiezaak mensen met verschillende achtergronden gecoacht en begeleid naar betaald werk. Afgelopen 2 jaar ben ik werkzaam als studiecoach op het MBO, waarbij ik (jong) volwassenen op het gebied van leren concentreren, motivatie, time management en overzicht creëren. Ondertussen heb ik veel cursussen gedaan op het gebied van coaching.  Al deze kennis wil overdragen, mensen inzichten geven en hen het vertrouwen geven en ervaren dat ze wèl dingen kunnen. Zó belangrijk vind ik het om vanuit positiviteit te werken. Wat gaat er al goed en hoe kan dat uitgebouwd worden? Lekker praktisch aan de slag en snelle succeservaringen!

Hulp na de diagnose ADHD

Veel mensen hebben goede begeleiding gemist
na het krijgen van de diagnose ADHD.

ADHD Coaching anders doen

Begeleiding ADHD

Hulp na de diagnose ADHD

Abonnement

Abonnement ADHD Coaching

Herken je dat? Een druk of chaotisch hoofd? En zou je graag af en toe met iemand sparren of praten om het hoofd leeg te maken?
Om nieuwe inzichten te krijgen en weer rust in het hoofd te krijgen. Iemand buiten je familie en/of vrienden, dus dat je niet hoeft te vragen: "hoe gaat het nou met jou?"
Zeker in drukke periodes kan dat heel fijn zijn om met een extern persoon (met ervaring) te praten.

Daarom bied ik jou een oplossing:
3 of 4 keer per maand een half uur coaching, tegen een gereduceerd tarief!

ADHD Coaching


Prijzen

Abonnement

 • 3 keer een half uur online coaching in de maand €102,- (normaal €126,-)

 • 4 keer een half uur online coaching in de maand €143,- (normaal €168,-)

 • Losse coaching-sessie

 • 30 minuten online coaching €42,-

 • 45 minuten online coaching €63,-

 • 60 minuten online coaching €78,-
 • Speciaal tarief voor studenten en/of voor mensen met een minimum inkomen
  Graag wil ik coaching betaalbaar maken. Mocht jij niet uitkomen met de gevraagde prijs, laat het mij weten. Dan spreken we een gereduceerd tarief af.

  Voorwaarden abonnement
  De abonnementen worden per maand betaald. De coachee is uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor het plannen van de sessies. Door per sessie een datum af te spreken, wordt dit wel makkelijk gemaakt. Afhankelijk van het soort abonnement heb je recht op 3 of 4 sessies per maand.

  Deze prijzen zijn tot en met juli 2022.

  Mail naar info@adhddingen.nl voor een gratis kennismaking!

  "Elke keer als ik met jou spreek, voel ik mij lichter!"
  ADHD Dingen review
  Contact ADHD Dingen website