ADHD Coaching

ADHD Coaching
Zet de stap naar meer rust
in je hoofd en 
ontdek wat voor jou goed werkt!


Hulp na de diagnose ADHD

Herken jij dit?

  • Je wilt meer rust in je hoofd. Op dit moment blijf je hangen in het nadenken over het “hoe dan?” en je voelt je vaak chaotisch.
  • Je maakt dingen of gedachten heel groot en het is lastig om daar mee te stoppen.
  • Je bent zo moe van alles wat je van jezelf (en van je omgeving) moet. Je zou graag meer ruimte willen hebben voor de dingen die je wilt. Alleen hoe de vraag: Hoe pak je dat aan en kan/mag dat dan ook?
  • Je vindt het lastig om te plannen of overzicht te bewaren. Je wilt veel tegelijkertijd en begint daarom ook met veel dingen, waardoor het vaker niet goed gaat (het mislukkings-gevoel).
  • Je reflecteert al veel op je zelf, dus je weet wat er moet veranderen. Alleen het lukt (nog) niet echt om dit voor elkaar te krijgen. Jouw grote vraag is: Hoe doe ik dit?

Zijn er meerdere punten die jij uit deze lijst herkent? Wil jij hiermee aan de slag?
Dan ben jij bij mij op het goede adres.

Je bent niet de enige...

Begin 2020 heb ik de diagnose ADHD gekregen toen ik 28 jaar was. Wat een openbaring was dat. Al die jaren struggelen tijdens mijn studententijd, mijn gekke angsten en mijn blokkades waren te verklaren. Eindelijk had ik de woorden voor de dingen die in mijn hoofd gebeurde. Op die manier kreeg ik beter contact met mijn vrienden en familie en ik kon meer accepteren wat ik nodig had. 

Na de diagnose ben ik bij een aantal psychologen geweest. Wat ik lastig vond met al die psycholoog-trajecten is dat het maximaal 12 keer is. Je hebt net een band opgebouwd met iemand en dan ben je al weer klaar. Ik miste heel erg dat je voor een langere tijd, ook al is het maar eens in de zo veel tijd, met iemand kan praten. Ik merkte ook dat ik elke keer als zo’n traject over was, dat ik op een geven moment weer in een dip viel. Ik had het nodig om af en toe mijn hoofd leeg te maken bij iemand die mijn hoofd ook snapte. Weliswaar iemand buiten mijn familie en/of vriendenkring. 

Ondertussen heb ik veel geleerd over ADHD en wat ik op dagelijks niveau kan doen om balans te houden. Mijn hoofd is aanzienlijk rustiger en positiever geworden. Aangezien ik al een tijd coach, focus ik mij nu op mensen met ADHD. Eerder heb ik in mijn eigen koffiezaak mensen met verschillende achtergronden gecoacht en begeleid naar betaald werk. Afgelopen 2 jaar ben ik werkzaam als studiecoach op het MBO, waarbij ik (jong) volwassenen op het gebied van leren concentreren, motivatie, time management en overzicht creëren. Ondertussen heb ik veel cursussen gedaan op het gebied van coaching.  Al deze kennis wil overdragen, mensen inzichten geven en hen het vertrouwen geven en ervaren dat ze wèl dingen kunnen. Zó belangrijk vind ik het om vanuit positiviteit te werken. Wat gaat er al goed en hoe kan dat uitgebouwd worden? Lekker praktisch aan de slag en snelle succeservaringen!

Hulp na de diagnose ADHD

Veel mensen hebben goede begeleiding gemist
na het krijgen van de diagnose ADHD.

ADHD Coaching anders doen

Begeleiding ADHD

Hulp na de diagnose ADHD

Mail naar info@adhddingen.nl voor een gratis kennismaking!

"Elke keer als ik met jou spreek, voel ik mij lichter!"
ADHD Dingen review
Contact ADHD Dingen website