Cora Vos-Vlaar

Zaterdag 21 mei - 11.00 uur

Dertig jaar geleden studeerde ik af aan de Rijksuniversiteit Leiden. Inmiddels heb ik mijn
eigen privépraktijk, waarin ik met veel plezier jong volwassenen en volwassenen met
AD(H)D begeleid. Ik word omschreven als ‘pragmatisch’. Alhoewel ik deze term niet zelf heb verzonnen, vind ik hem prima bij me passen. Het is hoe ik ben en dit komt tot uiting in mijn werk. Doelgericht. Begeleiding bij mij is meestal een combinatie van praktisch en meer persoonlijk gericht. Ik maak gebruik van elementen uit verschillende methodes zoals onder andere mindfulness. Over aandachtstraining/mindfulness

Herken je dit?

– Teveel aandacht voor iets, waardoor je je erin verliest en ondertussen andere
belangrijke dingen vergeet of blijft hangen in een bepaalde gedachte of emotie en
het je als het ware “helemaal in beslag” neemt.
– Te weinig aandacht voor iets, waardoor wat je had willen onthouden of waar je aan
had willen werken, aan je aandacht is ontglipt en je nu met de gevolgen zit.
– Wél met aandacht iets doen maar bij het minste of geringste afgeleid worden en
vergeten weer terug te keren naar datgene waar je mee bezig was.
Kortom, je hebt moeite met het reguleren van je aandacht. Bij het doen van taken, bij het
reguleren van gedachtes en emoties.
Je kunt leren van bewuster te worden van je aandacht en deze beter te richten. Namelijk
door middel van aandachtstraining/mindfulness. Dit kan je helpen om in het dagelijkse leven wat beter om te gaan met al je AD(H)D uitdagingen. Ik vertel je er graag wat meer over!

Meld je nu gratis aan voor het hele weekend

Wil je Cora en de 11 andere sprekers zien tijdens het ADHD webinar weekend op zaterdag en zondag? 
Meld je dan nu gratis aan. In je mail ontvang je verdere informatie, zoals de linkjes naar de live stream. 

 

Terugkijken

Kan je er niet bij zijn op 21 & 22 mei? Of wil je niet een hele dag achter je scherm zitten? Snap ik helemaal. Wil je het hele ADHD webinar weekend rustig nog een keer terug kijken of wil je alle sprekers al luisterend terug horen? Een webinar weekend met 12 uur aan talks over verschillende thema’s rondom ADHD. Door professionals die heel graag diens expertise aan jou willen vertellen. 12 uur lang aan inspiratie, kennis en herkenning!

Onbeperkt toegang, inclusief audio, voor slechts 32 euro.

 

 

Terugkijken webinarweekend