Jorna Postma

Zondag 22 mei - 13.00 uur

Wat is de impact van hormonen op vrouwen met ADHD en hoe zit het met de maandelijkse cycli? Wat is het verschil tussen AD(H)D bij vrouwen en mannen? Deze en andere punten worden besproken in het uur met Jorna over ADHD bij vrouwen. 

Jorna Postma is online coach voor vrouwen met ADHD (en een enkele man) en host van de ADHD bij Vrouwen Podcast. Zelf ook een vrouw met ADHD en moeder van 2 dochters (waarvan 1 met ADHD).

Op mijn 38e kreeg ik pas de diagnose ADHD-gecombineerde type. En ik had eindelijk een antwoord op het ‘waarom’ van alle moeilijkheden uit mijn leven. De burn outs en de (postpartum) depressie. Tegelijkertijd voelde ik vanuit m’n tenen dat ADHD niet de stoornis is, die ik altijd dacht dat het was. Het is alleen ‘anders’ dan anderen. En ja, dat is soms een beperking.

Mijn visie op ADHD is dat het net zo goed een kracht als een beperking is. Wij hebben het ‘out of the box’ denken uitgevonden tenslotte. Tegelijkertijd hebben we juist zelf die box (kaders) nodig om goed te kunnen functioneren.

Mijn hyperfocus is begrijpen hoe een ADHD brein functioneert. Wat de valkuilen zijn én wat de sterke punten zijn. In de enorme bult aan informatie en desinformatie over ADHD scheid ik graag zin van onzin.

Ik hou van wetenschap en voortschrijdend inzicht en heb een hekel aan onrechtvaardigheid en hokjes denken.

Meld je nu gratis aan voor het hele weekend

Wil je Jorna en de 11 andere sprekers zien tijdens het ADHD webinar weekend op zaterdag en zondag? 
Meld je dan nu gratis aan. In je mail ontvang je verdere informatie, zoals de linkjes naar de live stream. 

Terugkijken

Kan je er niet bij zijn op 21 & 22 mei? Of wil je niet een hele dag achter je scherm zitten? Snap ik helemaal. Wil je het hele ADHD webinar weekend rustig nog een keer terug kijken of wil je alle sprekers al luisterend terug horen? Een webinar weekend met 12 uur aan talks over verschillende thema’s rondom ADHD. Door professionals die heel graag diens expertise aan jou willen vertellen. 12 uur lang aan inspiratie, kennis en herkenning!

Onbeperkt toegang, inclusief audio, voor slechts 32 euro.

 

 

Terugkijken webinarweekend