Interview door de Podcastgast

Afgelopen tijd kreeg ik regelmatig de vraag: hoe was het voor jou om de diagnose te krijgen en wat is jouw ervaring met medicatie? Matthijs, ofwel de Podcastgast, stelde voor om mij te interviewen voor de podcast.

Nirma wordt geïnterviewd door de Podcastgast

Afgelopen tijd kreeg ik regelmatig de vragen: Hoe was het voor jou om de diagnose te krijgen en wat is jouw ervaring met medicatie? Al een tijdje zat ik daarom in mijn hoofd: misschien zal het leuk zijn om een aflevering over mijn verhaal te doen. Ineens kwam een bericht van Matthijs, ofwel de Podcastgast met de vraag of hij mij voor mocht interviewen voor een aflevering. Hij heeft het doel om in 100 podcasts te komen en hij heeft zelf ook ADD. Alsof dat zo moet zijn. Dus hierbij, mijn verhaal in het kort. Matthijs stelt zich even voor en daarna begint het interview.


Zie meer informatie over de Podcastgast en andere podcasts waar hij in is geweest op zijn website.

Luister nu

Geef een reactie